Adverteren op betaaldate.be
Adverteren: Betaaldate.be of – nl of - com of op Betaaldates.be of – nl of - com laat geen advertenties toe die in strijd zijn met de Belgische of Nederlandse wetgeving. U Adverteerd op Betaaldate.be en bent ook zichtbaar op Betaaldates.be en op Betaaldate.com Er zijn drie soorten advertenties: ( Gratis of Exclusive of Exclusive Banner )

NO. 1  GRATIS: dit zijn gratis berichten. Deze gratis advertenties worden rechtstreeks in de rubriek geplaatst en dit achter de Exclusive advertenties. Gratis advertenties komen ook niet op de homepagina met foto terecht.

NO. 2  EXCLUSIVE: Deze advertenties worden aangemaakt zoals gratis advertenties maar geactiveerd door middel van een betalende SMS-dienst of CREDITS via bank betaling. De totale kostprijs voor een Exclusive advertentie is 2 euro (1 bericht sturen aan 1 euro om te activeren en 1 bericht ontvangen aan 1 euro ). Of via bankbetaling meerdere credits 1 credit is 2 euro. Deze Exclusive advertenties worden bovenaan de betreffende rubriek geplaatst en komen ook op de homepagina met een foto. De Exclusive advertenties hebben de geldigheid van 6 uur, daarna worden ze automatisch een Gratis advertentie onder de betalende Exclusive advertenties. Bij gebruik van SMS dienst zullen er maar 2 berichten gebruikt worden (versturen en ontvangen). Het is uiteraard aan de gebruiker of hij deze vorm van adverteren actief wil gebruiken of direct credits te nemen die in het account zichtbaar zijn. Je kan meerdere malen Exclusive advertenties aanmaken in een bepaalde periode en omhoog plaatsen.  LET OP, Als U adverteerd ben je op 3 websites ZICHTBAAR dus 3 x meer klantwerving voor U.

NO. 3  EXCLUSIVE BANNER: Deze advertenties zijn de grote advertenties die je ziet boven de Exclusive en gratis advertenties of in de rechterkolom van de website. Deze advertenties bestaan uit banners waar je zelf de foto kunt invoegen en kunt bewerken met text. U kan dan de link naar UW WEBSITE of naar UW PROFIEL pagina erbij zetten zodat men op de Advertentie banner klikt en direct word doorgestuurd naar Uw Website of uw Profiel. De EXCLUSIVE BANNER Advertentie kost 2 euro via sms of 1 credit voor 12 uur zichtbaarheid inclusief rolatie, je kunt deze Banner Advertentie 12 uur of 24 uur of  2 dagen of 1 week of 1 maand direct plaatsen en afrekenen met Credits.
De EXCLUSIVE BANNER advertentie , er worden 40 stuks gerouleerd steeds een wisselende plek , zijn er nu meer dan 40 Banner advertenties worden deze gelijkwaardig steeds gerouleerd met zichtbaarheid.  LET OP, Als U adverteerd ben je op 3 websites ZICHTBAAR dus 3 x meer klantwerving voor U.

Voor de advertenties die U plaatst geldt dat de Advertenties gebruikers van Betaaldate enkel is toegestaan om eigen foto's (of foto's waarvan ze de rechten hebben om te gebruiken) te publiceren. Dit geldt eveneens voor andere vormen van informatie texten.

Heeft U vragen of hulp nodig , contact ons en we helpen U graag.

KVK nummer: 59810629 - BTW nummer: 453623323B01 - Copyright 2020 Media Mejia

private-girls

Wommelgem

0479388782
Naar mijn website