Help
Help onderwerpen

Wachtwoord vergeten?
Vul hieronder je e-mail adres in, dit moet het zelfde zijn als het e-mailadres van uw account, en klik op verzend. We mailen het wachtwoord naar dit e-mailadres.

Het kan altijd zijn dat je met de informatie hieronder nog steeds geen antwoord hebt op je vragen.
Dan is er de mogelijkheid via het contactformulier de vraag te stellen.
Wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren. Maar kijk eerst of in de “help onderwerpen” je antwoord staat.

Is een advertentie plaatsen gratis?
Er staan alleen Belgische plaatsen in, kan ik niet adverteren als ik in Nederland werk?
Als ik adverteer, blijft mijn emailadres dan anoniem?
Waarom heb ik een profiel nodig?
Hoe werkt de Exclusive B banneradvertenties (betaald)?
Hoe werkt de Job advertentie?
Advertenties clubs/privehuizen, lovehotels/sauna's?
Credits kopen, hoe werkt dit en welke betaalmogelijkheden heb ik?

Is een advertentie plaatsen gratis?
Je hebt meerdere mogelijkheden om te kunnen adverteren. Een account aanmaken, een profiel en de A- advertenties zijn allemaal gratis, mocht je eventueel extra willen opvallen is er een mogelijkheid om de A- exclusive advertentie betaald up te graden.
Dan is er nog een mogelijkheid om de B-Exclusive advertenties te maken, deze zijn wel alleen mogelijk als je betaald.
Er is ook een mogelijkheid om een vacature te plaatsen voor jou bedrijf, Club, privehuis etc.
Deze advertenties zijn alleen betaald.
en er is nog een gratis mogelijkheid om je bedrijf te plaatsen op Betaaldate.be en dit is wel een gratis mogelijkheid, voor meer info van de advertentiemogelijkheden zie:
“hoe werkt de A-advertentie”, “hoe werkt de Exclusive B banneradvertenties”, “hoe werkt de Job advertentie” en “Advertenties clubs/privehuizen, lovehotels/sauna's”.

Naar boven

Er staan alleen Belgische plaatsen in, kan ik niet adverteren als ik in Nederland werk?
Op deze website is alleen nog de mogelijkheid om een Belgisch adres aan te geven in de advertentie
(Wij zijn ermee bezig om dit ook mogelijk te maken voor de Nederlanders.)
Alleen de clubs / privehuizen van Nederland kunnen hun club aanmelden in de rubriek clubs & privehuizen onder Nederland. (Zie info voor clubs, privehuizen lovehotels, sauna’s voor de uitleg om je bedrijf hier gratis in te plaatsen.)

Naar boven

Als ik adverteer, blijft mijn emailadres dan anoniem?
Het emailadres dat je gebruikt op de website blijft anoniem zolang je het niet zelf in de advertentie zet. Tevens zal een klant jou emailadres verkrijgen op het moment dat je reageert op zijn mail.

Naar boven

Waarom heb ik een profiel nodig?
Een profiel is gemakkelijk voor meerder dingen,
- In je profiel kan je extra foto’s en extra informatie aangeven over jezelf.
- Je kunt de extra mogelijkheden aangeven die je zelf aanbied.
- Je kunt de A-advertenties en de B-advertenties beide koppelen op je profiel(en)

Naar boven

Hoe werkt de A-advertentie
Met de A-advertentie heb je de mogelijkheid om gratis of betaald te adverteren.

 1. Gratis
  Met gratis adverteren zal je onder de betaalde advertenties terecht komen in de rubriek na keuze
  Bijvoorbeeld priveontvangst > dames. Je zal aangegeven worden met je advertentie + foto.
  Omdat je gratis adverteert zal je advertentietekst niet helemaal zichtbaar zijn maar moet de klant klikken op “lees verder” om je hele advertentie te lezen.
  Je kunt maximaal 3x per dag een gratis advertentie omhoog plaatsen

 2. Betaald
  Door betaald te adverteren in de A-advertentie heb je meerdere voordelen.
  • Je komt op de “home pagina” onder de “Actuele omhoog geplaatste advertenties”
  • Je komt na het plaatsen van de betaalde advertentie bovenaan en zakt weg nadat andere mensen betaald adverteren, je zult hier 6u op de home pagina staan en na 6 uur verdwijn je vanzelf weer van de home pagina.
  • Als je weer opnieuw betaald kom je weer bovenaan.
  • Ook in de rubrieks pagina sta je bovenaan en zak je weg door alleen andere mensen die na jou betaald een advertentie zetten, je staat te allen tijde boven de onbetaalde advertenties en na 6u zal je weer een onbetaalde advertentie worden en zak je gewoon weer verder weg. Je kunt dan weer bovenaan komen door de advertentie "betaald up te graden".

Naar boven

Hoe werkt de Exclusive B banneradvertenties (betaald)
De B advertenties zijn de banner advertenties die je kunt zien op de home pagina bovenaan en aan de rechterkolom, ook de banner advertenties die je in de rechterkolom ziet op alle andere pagina’s waar klanten komen zoals de rubriekspagina’s.(Bijvoorbeeld priveontvangst > dames.)

De banners worden doormiddel een roulatie bij elke pagina verwisseling veranderd en daardoor zal iedereen wel eens op elke plek komen te staan.
Er staan tot 40 banners maximaal op de pagina. Als er nou meer als 40 Banner-advertenties zijn dan zal iedereen door de roulatie toch nog gezien worden.

De bovenste 2 banners op de “home pagina” behoren ook tot deze roulatie en het is dus niet mogelijk deze apart vast te zetten. Door de roulatie zal iedereen hierop komen te staan

Je kunt je naam, telefoonnummer over de foto zetten en je kunt de banner linken aan je profiel of eventueel een website die je graag wilt.
Deze Banner-advertentie is alleen mogelijk als je betaald.

Termijnmogelijkheden
12 uur – 1credit
24 uur – 2credits
48 uur – 4credits
1 week- 14 credits
2 weken – 28 credits
1 maand – 46 credits ( spaart 10 credits)

Naar boven

Hoe werkt de Job advertentie
Een job advertentie kan je alleen betaald plaatsen en is geldig voor 12 uur als betaalde advertentie.
Nadat je betaald hebt kom je bovenaan in de jobs pagina en zak je weg nadat andere mensen een advertentie na jouw plaatsen.
Je zult volledig getoond worden en na 12 uur word je nog steeds getoond maar dan als een onbetaalde advertentie,
Als de advertentie gratis is na 12 uur zal de info niet helemaal zichtbaar meer zijn maar moet de klant klikken op “lees verder” om je hele advertentie te lezen.

Naar boven

Advertenties clubs/privehuizen, lovehotels/sauna's
Het is alleen toegestaan als je een club, privehuis, lovehotel of sauna hebt. Dan kan je je hier gratis onder vermelden. Je kunt op een van de pagina’s vermeld worden die voor jou bedrijf bedoeld is, je kunt dit zelf aanmaken door hier je bedrijf op aan te melden.
Je kunt dit alleen door een account aan te maken en onderaan in het “accountoverzicht” je bedrijf aan te melden.

Je geeft hier je contact info, adres, regio en website in, eventueel voeg je nog een leuke foto toe van jou bedrijf.
Voor Nederlandse Clubs en Privehuizen is er ook een mogelijkheid om in rubriek clubs en privehuizen te komen onder “Nederland”.

Naar boven

Credits kopen, hoe werkt dit en welke betaalmogelijkheden heb ik?
Credits kopen is alleen nodig als je exclusieve advertenties wilt plaatsen, dit hoeft niet, gratis adverteren is ook een mogelijkheid.
1 credit kost €2,00 en de mogelijkheden voor credits te kopen staan hieronder duidelijk beschreven

Mobiel (Max 1 credit)
Met een mobiel credits kopen is mogelijk, je kunt wel alleen maximaal 1 credit kopen per keer, dit doe je door te kiezen of je vanuit België of Nederland belt en dan op volgende te klikken.
Dan word aangegeven dat je 1 credit wil kopen via de telefoon en klik je weer op volgende.
(meer credits invullen heeft geen zin, via de telefoon krijg je “Maximaal 1 credit”)

Je krijgt het nummer te zien die je moet bellen en volg de instructies. Geeft de code in en druk na het telefoongesprek op “validate”

Er wordt een credit in je account gezet en hiermee kan je je advertentie daarna mee betalen

Mr cash
Met mister cash kan je online betalen. Dit is alleen voor de Belgische banken, je kunt zelf aangeven hoeveel credits je wilt kopen, of het nou 1 is of 100. Dit maakt het makkelijker voor jou en spaart ook nog veel extra telefoonkosten!
Hieronder zijn de banken aangeven die zijn aangesloten op mister cash
• KBC
• Belfius Bank
• Fortis Bank
• FINTRO
• AXA Bank
• CBC
• ING Bank
• VDK Spaarbank

Sofort Banking
Sofort Banking is ook een online betaalsysteem voor als je met de bank wilt betalen. Ook hier kan je zelf beslissen hoeveel credits je wilt en het makkelijke aan sofortbanking is dat er meerdere verschillende landen op zijn aangesloten, dit betekent dat je met een o.a. Nederlandse, Duitse bank kunt betalen.

Geef aan hoeveel credits je wilt, vink het hokje van “Sofort Banking” aan. Als je op volgende klikt kom je op de website van Sofort Banking. Volg de instructies en nadat de betaling geslaagd is komen de credits er automatisch bij.

IDEAL
IDEAL is speciaal gemaakt voor mensen met een Nederlandse bank, dit is een oud en vertrouwd systeem voor de Nederlanders. Hier is ook makkelijk mee te betalen.
Ook hier kun je zelf uitmaken hoeveel credits je wilt. Vink het hokje van ideal aan, kies je bank en geef aan hoeveel credits je wilt. Als je doorgaat, even de instructies volgt, nadat de betaling geslaagd is direct zullen de credits direct worden bijgeschreven

Paysafecard
Met paysafecard betaal je online net zo eenvoudig, veilig en snel als met contant geld. Koop paysafecard bij één tankstation of één andere winkel met het tegoed dat je wilt en koop je credits anoniem, je hoeft verder geen gegevens door te geven en op die manier behoud je je privacy.
Het heeft hetzelfde principe als een prepaid opwaardeerkaart, je krijgt een nummer en op dat nummer staat het bedrag dat je opgewaardeerd hebt.
Let wel op dat je aan moet geven hoeveel credits je wilt. Als er dan nog een restbedrag over is op de paysafecard staat kan je die op een later tijdstip gebruiken.

Deze pagina is op fouten voorbehouden, vragen of opmerkingen? Contact ons dan even.

Naar boven

Misbruik melden?
Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van de door ons getoonde advertenties. Hoewel we geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden van de door onze klanten gepubliceerde advertenties stellen we het zeer op prijs indien u meent dat een bepaalde advertentie fake is. U kunt misbruik melden door op de link meld misbruik te klikken. Via uw mailprogramma kunt u ons een mailtje sturen. Vermeld daarin waarom u denkt dat de beoogde advertentie niet getoond mag worden. Wij zullen de adverteerder zo snel mogelijk controleren en indien nodig uit ons programma verwijderen.

KVK nummer: 59810629 - BTW nummer: 453623323B01 - Copyright 2020 Media Mejia

private-girls

Wommelgem

0479388782
Naar mijn website